Legyél te is pesthajnal-csapattag!

2015. január 14. 14:21 - Pesthajnal

Hónapról hónapra azon dolgozunk, hogy létrehozzuk a tökéletes napindító bulit, ahol mindenki jól érzi magát, minden gördülékenyen megy, minél többen eljöttök és mindannyian elégedetten távoztok.

Most lehetőséged van rá, hogy te is a pesthajnal csapatának tagjává válj, és ötleteiddel, energiáddal, jelenléteddel részt vegyél az életérzés terjesztésében, a rendezvények megszervezésében, lebonyolításában! :)

Az első pesthajnal-csapattag toborzó és találkozó

  • időpontja: 2015 január 19. (hétfő) 18:30

  • helyszíne: Keksz (1062, Madách Imre tér 4. (Asbóth utca))

Ha érzed magadban a kíváncsiságot, lelkesedést és a pörgést, akkor írj egy emailt a tancolj@pesthajnal.hu-ra “Csapattag” tárgyszóval és egy rövid bemutatkozással! :)

Hogy milyen a pesthajnalon dolgozni? Egy kis ízelítőként olvasd el Luca és Bori ruhatározós kalandjait, vagy hogy Kuni miként éli meg, a regisztrációs pult mögött mosolyogva!

unnamed.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pesthajnal.blog.hu/api/trackback/id/tr877069073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása