2014 pesthajnal szemmel

2015. január 12. 18:43 - Pesthajnal

BÚÉK, kedves hajnalozók!

2014 nekünk arról szólt, hogy bebizonyítsuk, megéri korán kelni. Hiszen tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel. Vagy csoportos jóga órát, lazító masszázst, isteni reggelit, gőzölgő kávét, frissen facsart narancslevet, pörgős zenét, táncoló embereket, vidám társaságot. Ráadásul mindezt egy időben, egy helyen: a pesthajnalon.

A hónap utolsó szerdáján mi már biztosan örömmel kelünk fel még a Nap előtt, és teszünk meg mindent azért, hogy ti is egy nagy mosollyal indítsátok a napotokat!

2014 pesthajnal-számokban:

Tavaly valami elindult. Pesten. Hajnalban… és ez idén újult erővel, sok meglepetéssel és még több hajnallal folytatódik!

Regisztrálj és gyere el a jubileumi pesthajnal #5-re! Ünnepeld velünk az eddigi és a jövőbeli pesthajnalokat, az új évet, új lehetőségeket.

Köszönjük mindenkinek, aki segített az eddigi pesthajnalok létrejöttében: a Keksznek, a Dzsemnek, az Anker Klubnak, a csodálatos jógaoktatóinknak (Jan és Krisztina), a varázskezű masszőröknek (Viki, Vanda, Tibor, Ármin), a szuper fotósnak (Roland).

Ha szeretnél te is a csapat tagjává válni, segíteni a szervezésben, az események lebonyolításában stb., akkor írj egy emailt a tancolj@pesthajnal.hu-ra “Csapattag” tárgyszóval és egy rövid bemutatkozással! :)

buek_.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pesthajnal.blog.hu/api/trackback/id/tr197065561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása