10 kicsithasznos helyett 1 nagyonhasznos tipp, hogy könnyebb legyen az ébredés

2014. december 12. 15:55 - Pesthajnal

Mindannyian, akik a pesthajnalon dolgozunk, inkább vagyunk éjszakai baglyok, mint koránkelők. De beszélek inkább csak a saját nevemben. Én minden reggel teljes meggyőződéssel hiszem, hogy sokkal jobb lesz nekem, ha este vagy éjszaka csinálom meg azt a bizonyos feladatot , mint hogy 1-2 órával hamarabb keljek fel.

 18737-desktop-wallpapers-good-morning_1_.jpg

 Mert aaannyira jó az a még 5 perc...úgy 10x ;)

Pedig - ezt már sikerült bebizonyítani magamnak -  sokkal produktívabb vagyok korán, mint este 11-kor, zombiként mozogva.

Sok okos és kevésbé okos tippet olvastam már arról, hogyan lehet kialakítani egy olyan reggeli rutint, amivel minden jobban megy. Sport, meditáció, esti nyugtató tea, reggeli pohár víz ...a sort végtelenül folytathatnám.

De…és itt jön a lényeg!...soha nem fog összejönni, ha olyan terveket szövögetsz, amit egy kellemes és nyugis délutánon se tennél meg, nemhogy reggel. Lefordítva, ha amúgy se futsz, eszedbe se jusson azt  megfogadni, hogy mostantól minden reggel korábban kelsz és lefutsz egy félmaratont munkába menet előtt. De ha például belefeledkeztél egy izgi regény olvasásába, akkor már lefekvéskor is csak arra vársz, hogy reggel legyen, és folytathasd, amit este elkezdtél. És voilá, varázsütésre, szebben és korábban indul a nap.

Van egy reggel a hónapban, amikor mindannyian könnyen kelünk a 4:00 órás ébresztőre. Mert szeretnénk egy csomó mosolygós arcot látni, akik boldogan majszolják a reggelit, hajnalban jógáznak vagy fényes nappal, minden gátlást eldobva táncolnak egy jót.

Téged mi indít be, hogy megérje korán kezdeni a napot?

Ha még nincs ötleted, nekünk van egy: pesthajnal! ;)

Ugye találkozunk 17-én? Regisztrálj és pörögj fel velünk!

 Andi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pesthajnal.blog.hu/api/trackback/id/tr736978149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása