Luca & Bori kalandjai a ruhatárban

2014. november 03. 15:41 - Pesthajnal

Tép, tép, szúr, tép, sziasztok!

Igazából még soha életemben nem voltam ruhatáros. (Na jó, kivéve egyszer egy kicsit, mikor az Uriániában egy néni véletlenül azt hitte, hogy ruhatáros vagyok. Én meg nem akartam csalódást okozni.) Velem szemben viszont Bori már a pesthajnal #1-en szerzett profi ruhatárosi szaktudással indult neki a pesthajnal #2-nek. Ugye, Bori?

Nevezzük félprofinak, emellett rendkívül lelkesnek a ruhatáraskodáshoz fűződő viszonyomat. Éreztem azonban, hogy ez Lucával különösen vicces lesz, hiszen mindketten picik vagyunk, halkak és 5:50-kor rendkívül fáradtak. Én ekkor még abban sem voltam biztos, hogy a saját ruháimat megtalálnám - saját magamon.

Untitled design (47).png

Éppen csak hogy kialakítottuk az Ankerben csodás és rendkívül fejlett ruhatári rendszerünket (értsd: odatoltunk két asztalt és fellógattunk egy láncot), már meg is érkeztek az első pesthajnalozók. Szóval gyorsan előkaptuk impozáns közös tömbszöröseinket és válogatott poénjainkat.

Igyekeztünk mindenkivel egyformán kedves és barátságos lenni. Akinek nem meséltünk viccet, az csak azért lehetett, mert a nyelvünkön is kabátok lógtak, vagy mert épp valamilyen matematikai érdekességgel álltunk elő. Innen üzenem a 131-es sorszám tulajdonosának, hogy ruhatárszáma valóban prímszám, sőt permutálható, nem mellesleg Sophie Germain prím!

Nyolc és kilenc óra körül kissé kezdett megtelni szegény kis ruhatárunk, de kitartóan próbáltunk felülkerekedni a helyzeten. Alábbi képeken jól látható tanácstalanságunk elszántságunk... Szerencsére a fejlett ruhatári rendszer mögött titokban meghúzódó két agytrösztünk (Andi és Fanni) mindig segítségünkre sietett.

hajnalgif.gif

Nekik is és nektek is köszönjük, hogy ennyire kedvesek, segítőkészek és türelmesek voltatok :) Most már elárulhatjuk, hogy végig a helyzet magaslatán voltunk, nem veszett el semmi és senki, nekem például csak a hüvelykujjamban keletkezett egy aprócska lyuk. 

Egyedül egy barna kötött sapka árválkodik azóta is nálunk, amit a regisztrációs pult mögött találtunk meg 10 óra környékén. Akinek hiányzik, írjon a tancolj@pesthajnal.hu-ra!

Untitled design (49).png

A pesthajnal #3-ra pedig mindenképp el kell jönnötök, mert bevetjük formabontó és végtelenül trendi 200-as tömbünket! Annyit elárulhatunk, hogy kiscicák vannak rajta:

Untitled design (46).png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pesthajnal.blog.hu/api/trackback/id/tr786860121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása