A buszos reggeli

2015. március 10. 13:25 - Pesthajnal

Szombat reggel van, a vidám barátaiddal és mosolygó idegenekkel reggelizel röpködő lufik között. Nemrég még a Deákon voltatok, hirtelen már a Hősök terén koccintasz a kávéddal, és a meglepetések még csak most kezdődnek…

Megcsípnéd magad, de ez nem álom, hanem a pesthajnal buszán ülsz:

várost nézel

reggelizel

részt veszel a meglepetés programokban

átéled a különleges napindító bulit.

Pesten. Hajnalban. Egy buszon.

Március 21-én (szombaton) 9:30-kor indul a pesthajnal különjárata a Deák térről és 11:30 körül érkezik vissza ugyanoda. Előtte igyekszünk felvenni téged a lakóhelyedhez közeli állomáson, hogy még teljesebb legyen az élmény! :)

Jegyeket és bérleteket most a pesthajnal csapata fog kérni, ígérjük, mi leszünk a legjókedvűbb kalauzok! :) A buszos napindító buli 2900 forintba kerül, amiért cserébe reggelit, városnézést, jógakupont, felejthetetlen élményt és további meglepetéseket adunk! Plusz a jegy árával a pesthajnalokat is támogatod!

Még egy érv, hogy miért szállj fel: a pesthajnal #7-re rekord gyorsasággal elfogytak a helyek, így legközelebb áprilisban tudod velünk indítani a napod. Az meg még nagyon messze van, úgyhogy inkább pattanj fel a különjáratunkra!

Regisztrálni a honlapunkon tudsz, emailben küldjük a jegyvétellel kapcsolatos infókat! Hívd el barátaidat is és éljétek át együtt a buszos kalandot! :)

ph_buszz.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pesthajnal.blog.hu/api/trackback/id/tr697256765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása